30 september 2020

Uitnodiging vragenlijst Vervolg Coronapeiling

Wat zijn de behoeften van Arnhemse sportaanbieders in deze bijzondere tijd? En wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor jouw sportvereniging? Graag nodigen we jouw vereniging uit om onderstaande vragenlijst in te vullen.

Samen met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten, en het ministerie van VWS zijn we benieuwd naar de financiële gevolgen voor jouw sportvereniging en de ervaringen van je club met betrekking tot het sporten in coronatijd, de protocollen en de andere coronamaatregelen.

Ga naar de vragenlijst Impact corona op sportverenigingen

De uiterste inzenddatum is 11 oktober. Het invullen van de vragenlijst duurt zo'n 20 minuten. Het is de bedoeling dat de vragenlijst per sportaanbieder 1 keer wordt ingevuld. Een deel van de vragen gaat over de financiële gevolgen voor de club, daarom is het handig om begrotingsgegevens bij de hand te hebben.

De impact van corona in de Arnhemse sport
In april deden we het eerste onderzoek naar de impact van corona op de Arnhemse sport. De resultaten van het eerste impact-onderzoek lees je hier terug. Ook de nieuwe resultaten laten we je natuurlijk weten via de website van Arnhemse Sport Federatie.