21 juli 2021

Financiële ondersteuning voor Arnhemse clubs

Wie als Arnhemse sportaanbieder een nieuw idee heeft om Arnhemmers met plezier te laten bewegen, ontmoeten, sporten en spelen, kan daarvoor een plan indienen. In de eerste helft van dit jaar zijn voor Arnhem al 25 plannen ingediend én 17 toegekend.

De Rijksoverheid stelt tot en met 2022 budget ter beschikking om uitvoering te geven aan ideeën en acties van sportaanbieders. De zeventien toegekende aanvragen in Arnhem lagen tussen de €700 en €20.000. Tot op heden is er een bedrag van €100.000 toegekend aan verschillende aanvragen.

Ontvang ondersteuning voor jouw idee

Als sportaanbieder kun je nog steeds jouw plan indienen waarmee een idee of actie uit dit Arnhems Sportakkoord (PDF) in de praktijk wordt uitgevoerd. Een nieuwe actie, die je graag wilt uitvoeren, maar waar je geen middelen voor hebt.

De mogelijkheden van het Arnhems Sport- en Beweegakoord in het kort:

Deadlines voor het aanleveren van plannen

  • 1 december 2021

Op de website van Sport in Arnhem staat beschreven hoe je in vijf stappen jouw aanvraag indient. Op die pagina vind je ook het aanvraagformulier om je plan in te dienen. De sportbuurtcoach in de wijk kan ondersteunen met de aanvraag.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de verenigingsondersteuner Matthijs Westerbeek via matthijs.westerbeek@sportbedrijfarnhem.nl