19 september 2020

Zo leuk is sport: NOC*NSF Nationale Sportweek 2020

Heel Nederland staat in het teken van sport in de NOC*NSF Nationale Sportweek. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september bundelen bonden, gemeenten en talloze verenigingen de krachten om zoveel mogelijk mensen in Nederland te inspireren om te bewegen en sporten. Ze openen hun deuren conform de geldende richtlijnen om zo de sport tien dagen lang in de schijnwerpers te zetten.

Richard Kaper, manager sportparticipatie bij NOC*NSF: "Juist omdat we in bijzondere tijden zitten, zijn we trots dat we met de sportbonden, gemeenten en onze partners toch een mooie Nationale Sportweek kunnen neerzetten. Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving. Sporten bepaalt voor ons allemaal een deel van wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat samen doen."

Ontdekkingsreis wat sport met je doet

"Tijdens de Nationale Sportweek laat de gezamenlijke sport aan alle Nederlanders zien hoe leuk het is om te sporten en hoe toegankelijk sportclubs zijn voor iedereen. We vragen dan ook aan iedereen om op ontdekkingsreis te gaan wat sport met hen doet."

Lees het volledige bericht op de website van NOC*NSF