17 maart 2021

Jaar lang gratis Taakie voor Arnhemse sportclubs

Met Taakie is het vinden van de juiste vrijwilligers binnen je club niet langer een vervelende uitdaging. En de Arnhemse Sport Federatie biedt tien Arnhemse clubs een jaar lang gratis gebruik van Taakie.

Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken die clubs helpt bij het matchen van vrijwilligers en taken. Met een paar drukken op de knop verstuur je een Taakie naar de best matchende leden, ouders of vrijwilligers.

Een jaar lang gratis Taakie voor jouw club

Wil je als Arnhemse club een jaar lang Taakie kosteloos gebruiken? Meld je aan voor de digitale aftrap op donderdag 8 april, van 19.30 tot 20.30 uur.

Tijdens deze digitale aftrap vertelt Taakie meer over de werking en kan je na afloop direct registeren en aan de slag!

Dit is Taakie

Het vinden van de juiste vrijwilligers binnen de club is met Taakie niet langer een vervelende uitdaging. Taakie wil leden alleen taken of functies aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen leert Taakie de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is een korte vragenlijst. Met deze vragen leert Taakie de leden en ouders van de club beter kennen, wat resulteert in een profiel wat weergeeft welk type vrijwilliger iemand is. Zo weet Taakie goed welke taken of functies waarschijnlijk een goede match zullen vormen.

Zo werkt Taakie

De digitale assistent van Taakie maakt het werven van vrijwilligers niet alleen simpeler en makkelijker, maar ook nog eens leuker! Met een paar drukken op de knop maak en verstuur je een Taakie. Binnen enkele tellen krijg je te zien welke vrijwilligers matchen, waarna je deze personen met één druk op de knop een persoonlijk Whatsappje stuurt. Vrijwel direct zijn de reacties terug te vinden in het Taakie dashboard. Handig!