24 september 2021

Hulp bij uitvoering coronamaatregelen sportkantines

Op zaterdag 25 september gaan nieuwe coronamaatregelen in. Vanuit Arnhemse sportaanbieders komen signalen dat met name de maatregelen voor sportkantines lastig zijn om uit te voeren. Sportbedrijf Arnhem denkt graag met je mee over pragmatische oplossingen voor jouw vereniging en sportkantine.

De nieuwe coronamaatregelen betekenen dat verschillende soorten bezoekers van sportkantines gescheiden moeten worden. De Arnhemse Sport Federatie en Sportbedrijf Arnhem hebben hierover overleg gehad toen we zagen en hoorden dat deze maatregelen voor sportkantines lastig zijn om in te voeren.

Sportbedrijf Arnhem denkt met je mee 

Sportbedrijf Arnhem overlegt wekelijks met de Gemeente in het zogenaamde anderhalve meter loket en denkt graag mee over pragmatische oplossingen voor jouw vereniging en sportkantine. Heb je vragen hierover dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Mark Debets. Dit kan per mail of telefonisch (0652513506).

We hopen zo samen het beste te maken van deze nieuwe maatregelen.