03 september 2021

Online inspiratiesessie NOC*NSF en Rabo

Kijk en luister maandagavond 13 september mee naar de online inspiratiesessie 'Financieel Gezonde Club'. De gratis sessie start om 19.30 uur en gaat over hoe je de financiële positie van jouw club kunt verbeteren en hoe Rabobank met partners NOC*NSF en LKCA je club hierbij kan helpen.

Programma

De gastheer aan tafel is Hans van Egdom (NOC*NSF) met naast zich sidekick Erben Wennemars, Ine Klösters namens NOC*NSF en Monique van de Wakker, directeur coöperatieve Rabobank.

Verhalen uit de praktijk

Ariane Kop van theater De Kom en Angeli Hagoort-Mulders van de Baarnse Lawn Tennis Club vertellen over hun samenwerking met NOC*NSF en Rabobank.

Bij theater De Kom vielen in 2020 door corona een groot deel van de inkomsten weg. Ariane van Theater De Kom is in deze tijd vooral bezig geweest met wat er nog wél mogelijk was. Een inspirerende manier van denken die je direct bij jouw club kunt toepassen.
De Baarnse Lawn Tennis Club wordt nu nog door NOC*NSF begeleid bij hun hulpvraag en Angeli deelt graag haar ervaringen over dit ondersteuningstraject. 

Naast inspireren worden ook handvatten aangereikt om financieel gezond te blijven of te worden. Dat doet Rabobank samen met NOC*NSF en LKCA door het aanbieden van een aantal workshops en 1 op 1 ondersteuningstrajecten, die tijdens deze inspiratiesessie worden toegelicht.

Aanmelden voor de inspiratiesessie

Het programma start om 19.30 uur en rond 20.30 uur wordt afgesloten. Aanmelden kan tot en met 10 september via deze Rabobank-pagina.