27 februari 2023

28 maart: Matchen in Musis!

Op 28 maart tussen half 4 en half 7 organiseert De Arnhemse Uitdaging een maatschappelijk matchevent waarin vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en andere (buurt)initiatieven mensen ontmoeten van Arnhemse bedrijven.

Kleine maatschappelijke organisaties komen direct in gesprek met medewerkers van Arnhemse bedrijven, tijdens Maatschappelijk Matchen in Musis. Vertel waarmee zij jouw initiatief kunnen helpen. Zo wordt er meer mogelijk, is het leuker of werkt het handiger. Laat bedrijven weten waar je behoefte aan hebt. Door elkaar te ontmoeten ontstaan er mooie matches waar iedereen blij van wordt.

Meer weten en aanmelden voor het matchevent

Op de website van De Arnhemse Uitdaging lees je meer over het matchevent in het Arnhemse Musis.

Jouw vereniging of stichting aanmelden doe je op https://arnhemseuitdaging.nl/contact