08 maart 2023

Gezondheids- en fitheidscheck met ASF-korting

Sportbedrijf Arnhem heeft een gloednieuw vitaliteitscentrum bij Sportcentrum Elderveld opgezet. Hier worden gezondheids- en fitheidschecks afgenomen. In samenwerking met verenigingen aangesloten bij de ASF kunnen we deze checks tegen lage prijzen aanbieden.

Een persoonlijke gezondheids- en fitheidscheck geeft inzicht en bevestiging in de belangrijkste (onzichtbare) lichaamswaarden en leefstijlfactoren. Vervolgens wordt met je doorgenomen wat de resultaten betekenen en krijg je advies hoe je hier gericht mee aan de slag kunt.

Testen op maat

Leefstijlcoach Hayke van Valburg denkt met je vereniging mee, om de checks op maat te maken en in te zoomen op voor jouw vereniging belangrijke testen. Neem contact op om te sparren hoe dit jouw vereniging kan versterken: hayke.van.valburg@sportbedrijfarnhem.nl of 0618010734.

Korting voor ASF-leden

Voor verenigingen die zijn aangesloten bij de Arnhemse Sport Federatie heeft Sportbedrijf Arnhem een korting geregeld: de check kost €50 in plaats van €99. Vanuit de ASF geven we hier extra korting op: voor de eerste 25 personen is de check gratis. Zo kunnen jouw sporters wel heel voordelig inzicht krijgen in hun fitheid.

Waarom een gezondheids- en fitheidscheck

Omdat je als vereniging:

  • wel eens wilt weten hoe een team of sporter er fysiek voor staat 
  • blessures die op de loer liggen wil voorkomen
  • (sport)prestaties wilt verbeteren en wil weten waar ruimte voor verbetering ligt
  • de risico’s op diabetes, hart- en vaatziekten en longaandoeningen wil beperken
  • sporters die niet lekker in hun vel zitten extra aandacht en begeleiding wil bieden

Op de website van Sportbedrijf Arnhem lees je alle info.