04 juli 2023

Arnhemse Stadsprijs: draag jouw vrijwilliger(s) voor

Een sportclub kan niet zonder de vrijwillige inzet van Arnhemmers. Mensen, jong en oud, die zich belangeloos inzetten voor jouw vereniging. Op zaterdag 9 december 2023 worden vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens Arnhem Bedankt. En nú kun je jouw vrijwilliger(s) hiervoor aanmelden.

De Stadsprijs is bedoeld als blijk van waardering voor de onmisbare inzet van vrijwilligers en wordt op zaterdag 9 december 2023 in Musis uitgereikt tijdens de feestavond Arnhem Bedankt. Op deze avond worden alle Arnhemse vrijwilligers in het zonnetje gezet.

De Stadsprijs kent drie categorieën:
• Een individuele prijs
• Groepen
• Jonge Helden t/m 23 jaar

Meer weten en aanmelden voor de Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk

Op de website van de Arnhemse Stadsprijs lees je meer over de Stadsprijs.

Jouw vrijwilliger(s) aanmelden doe je op https://www.arnhemsestadsprijs.nl/voordrachtformulier/ Dat kan tot 1 november 2023.