25 juli 2023

Een ton voor Arnhemse clubs en verenigingen door Jumbo

Via Scoor voor je Club sponsort Jumbo €100.000 aan Arnhemse verenigingen. Deze zomer organiseerden de Arnhemse Jumbo-ondernemers een succesvolle informatieavond voor 75 bestuurders van Arnhemse verenigingen en stichtingen. Tijdens een energieke dialoog met de aanwezigen werd uitgelegd waarom de 3 Jumbo’s samen €100.000 beschikbaar stellen.  

Scoor voor je Club is een initiatief dat alle clubs in Nederland eenvoudig aan structurele inkomsten helpt. Het enige dat leden hoeven te doen is te pinnen. Wanneer leden pinnen bij deelnemende lokale ondernemers, sparen ze voor je club én voor zichzelf. 

Het is de missie om met de Scoor voor je Club beweging consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden tot één samenwerkende - en elkaar versterkende - gemeenschap. Maatschappelijke organisaties zijn enorm belangrijk voor de samenleving. Door de inzet van Scoor voor je Club wordt hun achterban gemobiliseerd om bij deelnemende partners te komen besteden, te sparen voor hun club en voor zichzelf.

Meedoen met jouw club

Wil je als club meedoen? Meld jouw club binnen een paar minuten gratis aan via https://scoorvoorjeclub.nl/clubs/. Zo gingen Arnhem Falcons, Voetbalvereniging Elsweide en bijna 100 andere clubs in Nederland je al voor. Elke club heeft toegang tot een toolkit met standaard e-mails, afbeeldingen en uitleg waarmee je eenvoudig je leden kan informeren.

Kijk voor een terugblik op de Arnhemse avond én inspiratie op: https://events.scoorvoorjeclub.nl/jumbo/ 

Scoor voor je Club werkt o.a. samen met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten, Studentensport Nederland en INretail.