10 september 2021

Campagne voor gezonde leefstijl van start

Geen smoesjes. Kom in beweging! Met deze slogan gaat op 13 september een grote campagne van start om Arnhemmers meer in beweging te krijgen. Samen met aanbieders in Arnhem is een uitgebreid en divers aanbod samengesteld. Dit varieert van sport- en beweegactiviteiten tot workshops en acties. Voor iedereen is er een laagdrempelige manier om makkelijk (weer) in beweging te komen!

De afgelopen tijd is het duidelijk geworden dat je moet blijven werken aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dat is belangrijk. Net zo belangrijk als dat je het op een manier doet die bij je past en waar je plezier aan beleeft. Alleen zo hou je het langer vol.

Kiezen wat bij je past

De campagne Geen smoesjes. Kom in beweging maakt iedereen, van jong tot oud, ervan bewust dat smoesjes niet helpen om weer in beweging te komen. De website www.arnheminbeweging.nl is het centrale punt van de actie. Hierop staat een uitgebreid aanbod. Van sport- en beweegactiviteiten tot workshops en acties, samengesteld door aanbieders in Arnhem. Zo wordt het makkelijk om (weer) in beweging te komen.

De mogelijkheden zijn onderverdeeld in de volgende gezondheidsthema's:

• Sporten en bewegen
  • Voeding
  • Mentale gezondheid
  • Fit- en gezondheidschecks

Vul het aanbod aan sportactiviteiten aan

Heb jij, als Arnhemse sportaanbieder zelf nog activiteiten, acties of workshops die ontbreken op arnheminbeweging.nl? Laat het weten aan Sportbedrijf Arnhem!

Arnhemse samenwerking

Partijen als Gemeente Arnhem, de Arnhemse Sport Federatie, de Arnhemse Voetbalfederatie, Sportbedrijf Arnhem en veel Arnhemse aanbieders staan achter deze campagne en helpen mee om iedereen weer in beweging te krijgen.

De animatie en flyer (PDF) van Geen smoesjes. Kom in beweging!